Glavna obilježja proizvoda

Kupac se upoznaje s glavnim obilježjima proizvoda na internet stranici www.majstorica.hr. : Majstorica, obrt za proizvodnju i usluge, vl. Ivana Stary, Bokokotorska 16, 43 000 Bjelovar zadržava pravo izmjene informacija, uključujući cijene proizvoda i akcijske ponude na stranicama bez prethodne najave. Uz sliku proizvoda nalazi se opis glavnih obilježja proizvoda i njegova cijena.

Rok isporuke

Rok isporuke je 10 do 20 dana od trenutka plaćanja računa, zavisi o vrsti personaliziranog proizvoda. Za proizvode koje treba osmisliti po vašoj zamisli rok isporuke je 20 dana od zadnje izmjene koju ste uputili. Broje se radni dani, dani vikenda, praznika i Blagdana i drugih ne radnih dana po kalendaru HR se ne računa u broj dana za isporuku. Na stranici će biti navedeno u kojem periodu smo na godišnjem odmoru.

Uvjeti naručivanja i kupnje

Isporučitelj naručene robe je Majstorica, koja putem Internet galerije omogućuje naručivanje proizvoda.

Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda Majstorice. Artikli se isporučuju po cijenama važećim na dan naručivanja.

Majstorica zadržava pravo ne isporuke narudžbe ukoliko postoji sumnja na zlouporabu.

Korištenje usluga internet galerije Majsotrica

Kupac odgovara za ispravnost svih unesenih podataka prilikom narudžbe artikala. Ukoliko dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom narudžbe, molimo Vas da nas u čim skorijem roku obavijestite o nastalim promjenama putem e-mail adrese:ivana.stary263@gmail.com

Postupak naručivanja proizvoda

Kada upišete svoje podatke za naručeni proizvod, na upisani mail ćete dobiti potvrdu narudžbe. U tom trenutku može se još dogovoriti detalji oko izrade personaliziranog proizvoda. Nakon toga primit ćete račun za naručeni proizvod. Nakon plaćanja računa proizvod kreće u izradu i nakon toga više nije moguće odustati od kupovine, pošto je proizvod proizveden baš po vašoj želji.

Molim Vas obratite pažnju na:

  • točnost podataka koje šaljete,
  • gramatičke greške
  • detalje koje želite

Moram napomenuti da je svaki proizvod proizveden baš za vas, te se ne može proizvesti dva jednaka. Proizvodi su najčešće od drveta, te mi ne možemo imati dva ista komada drveta niti možemo utjecati na godove, boju drveta i graviranja, svaki proizvod je drugačiji, a opet sličan.
Također napominjem da često boja može malo odudarati što ovisi od ekrana do ekrana koje koristimo.
Nakon izrade proizvoda dobit ćete fotografiju dovršenog proizvoda prije slanja.

Način plaćanja

Opcija plaćanja direktnom bankovnom transakcijom omogućuje uplatu internet bankarstvom, mobilnim bankarstvom, u banci, pošti i slično. Prilikom narudžbe proizvoda, na svoju ćete e-mail adresu primiti podatke potrebne za izvršenje uplate. Proces isporuke počinje kada evidentiramo uplatu u našem sustavu.

Dostava

Dostava se vrši putem dostavnih službi dostupnih na području Hrvatske.
Molim Vas prije finalne narudžbe definirajte da li ćete proizvod preuzeti na navedenim adresama, u suprotnom za navedeni proizvod zaračunava se trošak usluge slanja koja je navedena na računu.

Primitak pošiljke

Svojim potpisom pri preuzimanju, kupac potvrđuje da je preuzeo paket (ili pakete) u neoštećenom stanju. Nakon što kupac preuzme paket, dostavna služba ne odgovara za eventualne reklamacije, oštećenja ili umanjenje sadržaja preuzetog paketa, osim uz dokaz da oštećenje nije nastalo nakon uručenja.

Odbijanje preuzimanja

Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, prodavatelj zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.

Praćenje puta pošiljke

Pošiljke se šalju isključivo uz praćenje, obična pisma ne šaljemo .Dostavne službe putem elektronske usluge omogućava praćenje puta pošiljke. Usluga praćenja puta pošiljke omogućuje pošiljatelju i primatelju da u svakom trenutku dobiju relevantnu informaciju o tome gdje se nalazi pošiljka i što se s njome događa.

Osobno preuzimanje

Nudimo mogućnost osobnog preuzimanja robe na adresi našeg obrta u koliko se tako dogovorimo. U tom slučaju ne plaćate troškove dostave, neovisno o iznosu narudžbe.
Osobno preuzimanje se dogovara prije izrade računa.
Robu možete preuzeti nakon što dobijete obavijest da je narudžba dovršena.
Adresa za preuzimanje je: Bokokotorska 16, Bjelovar
Prije dolaska po robu, molimo da nas nazovete na broj 099 311 9548 kako bi dogovorili točan termin preuzimanja narudžbe.